Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20340
Title: Роль інтернет технологій у забезпеченні успішного розвитку туристичного бізнесу
Authors: Радченко, Дар’я Дмитрівна
Keywords: туризм
готельна мережа
готель
ресторан
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота: 73 сторінки, 4 додатки, 47 літературних посилань. Мета – дослідження основних і додаткових послуг у мережі готелів Sheraton. Об’єкт дослідження – готельна мережа Sheraton. Предмет дослідження – аналіз основних і додаткових послуг у мережі готелів Sheraton. Методи дослідження: теоретичний аналіз і узагальнення літературних джерел. Основна частина роботи присвячена дослідженню сутності готельних мереж і характеристиці готельної мережі Sheraton, а також аналізу основних і додаткових послуг у мережі готелів Sheraton.
EN : Qualification work: 73 pages, 4 appendices, 47 literary references. The goal is to study basic and additional services in the Sheraton hotel chain. The object of the study is the Sheraton hotel chain. The subject of the study is the analysis of basic and additional services in the Sheraton hotel chain. Research methods: theoretical analysis and generalization of literary sources. The main part of the work is devoted to the study of the essence of hotel chains and the characteristics of the Sheraton hotel chain, as well as the analysis of basic and additional services in the Sheraton hotel chain.
Description: Радченко Д. Д. Роль інтернет технологій у забезпеченні успішного розвитку туристичного бізнесу : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник І. О. Чуєва. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 73 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20340
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радченко 22.05.docxРобота бакалавра941.57 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.