Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20350
Title: Гастрономічне Запоріжжя: історія та сучасний аспект
Authors: Гречаник, Марія Сергіївна
Keywords: туризм
тур
турист
гастрономічний туризм
Issue Date: 2024
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 66 сторінка, 2 рисунки, 2 таблиці, 90 літературних джерел, 1 додаток. Мета роботи полягає у вивченні особливостей історії та розвитку гастрономічного туризму в Запоріжжі. Об’єкт – гастрономічний туризм в Запоріжжі. Предмет – дослідження історії та розвитку гастрономічного туризму в Запоріжжі. Методи дослідження: обробка, аналіз, систематизація, узагальнення, емпіричне спостереження, опис, порівняння, спостереження, опитування, анкетування, проектування та моделювання теоретичного та практичного матеріалу. Практичне значення роботи полягає в тому, що здійснений аналіз особливостей історії та розвитку гастрономічного туризму в Запоріжжі, передбачає надання більш ґрунтовної інформації щодо практики туристичного бізнесу фахівцям із туризму, а також підвищення зацікавленості туристів до нашої країни та постійний розвиток в’їзного туризму в Україні. Результати дослідження можливо використовувати в туристичній діяльності потенційних туристів під час самостійного бронювання туристичних послуг, а також у практиці професіоналів туристичних підприємств, у діяльності туристичних агенцій та готельно-ресторанного бізнесу відповідно до стратегії сталого розвитку туризму, а також згідно з направленістю державної політики на відновлення туристичної галузі, зростання кількості іноземних туристів в Україні в повоєнний час.
EN : Qualification paper – 66 pages, 2 figures, 2 tables, 90 literary sources, 1 appendix. The purpose of the work is to study the peculiarities of the history and development of gastronomic tourism in Zaporizhzhia. The object is gastronomic tourism in Zaporizhzhia. The subject is a study of the history and development of gastronomic tourism in Zaporizhzhia. Research methods: processing, analysis, systematization, generalization, empirical observation, description, comparison, observation, survey, questionnaire, design and modeling of theoretical and practical material. The practical significance of the work is that the analysis of the features of the history and development of gastronomic tourism in Zaporizhzhia provides more thorough information about the practice of tourism business to tourism specialists, as well as increasing the interest of tourists to our country and the constant development of inbound tourism in Ukraine. The results of the research can be used in the tourist activities of potential tourists during independent booking of tourist services, as well as in the practice of professionals of tourism enterprises, in the activities of travel agencies and hotel and restaurant businesses in accordance with the strategy of sustainable development of tourism, as well as in accordance with the direction of state policy on the restoration of tourism industry, the growth of the number of foreign tourists in Ukraine in the post-war period.
Description: Гречаник М. С. Гастрономічне Запоріжжя: історія та сучасний аспект : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник О. Є. Конох. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 66 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20350
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Гречаник.docxРобота бакалавра3.72 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.