Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2380
Title: Удосконалення управління рентабельністю підприємства харчової промисловості
Authors: Хортецька, Наталія Василівна
Keywords: рентабельність
управління рентабельністю
ефективність
харчова галузь
факторна модель
стратегія
profitability
profitability management
efficiency
food industry
factor model
strategy
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Розглянуто теоретичні та методичні основи управління рентабельністю підприємства. Проаналізовано сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку харчової галузі в Україні. Досліджено стан управління рентабельністю на підприємстві. Визначено шляхи удосконалення управління рентабельністю підприємства.
EN : The theoretical and methodical bases of management of profitability of the enterprise are considered. The present state, problems and prospects of food industry development in Ukraine are analyzed. The state of profitability management at the enterprise is investigated. The ways of defined the management of the profitability of the enterprise are considered.
Description: Хортецька Н. В. Удосконалення управління рентабельністю підприємства харчової промисловості : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / наук. керівник О. В. Яришко. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 157 c.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2380
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Хортецька.pdfМагістерська робота5.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.