Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2680
Title: Феномен соціального капіталу: філософський аналіз
Authors: Дитинюк, Олександр Сергійович
Keywords: соціальний капітал
освіта
феномен довіри
соціальний розвиток
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Мета дослідження: розкрити системні засади феномену соціального капіталу та на цьому підґрунті визначити детермінанти оптимізації його розвитку в умовах сучасного українського суспільства. Об’єкт дослідження: феномен соціальний капітал. Предмет дослідження: аналіз формування, структури та функцій феномену соціального капіталу. Методи дослідження: абстрагування, аналіз, синтез, індукція, дедукція. Гіпотеза дослідження: полягає у припущені про те, що відновлення єдності слова і справи, теорії і практики, проектів і дій, економіки і політики як основне джерело соціального капіталу забезпечує формування основних детермінант його відтворення і розвитку - освіти і довіри, а відтак утворює основу зміцнення нематеріальних соціальних активів поступального суспільного розвитку суверенної України.
Description: Дитинюк О. С. Феномен соціального капіталу: філософський аналіз : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 033 "Філософія" / наук. керівник Т. І. Бутченко. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 97 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2680
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дитинюк О.pdfМагістерська робота2.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.