Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2770
Title: Публічно-управлінський механізм забезпечення ефективності медичної справи у регіоні
Authors: Геращенко, Максим Євгенійович
Keywords: публічно-управлінський механізм
медична справа
регіон
ефективність
public-management mechanism
healthcare
region
effectiveness
Issue Date: 2019
Abstract: UA : Мета дослідження. Визначити реальний стан та шляхи оптимізації публічно-управлінського механізму в забезпеченні ефективності медичної справи в регіоні. Об’єктом дослідження є ефективність медичної справи в регіоні. Предметом дослідження є публічно-управлінський механізм забезпечення ефективності медичної справи в регіоні. Методи дослідження: метод функціонально-структурного аналізу та метод описового моделювання, узагальнення і наукової абстракції. Наукова новизна: полягає у тому, що в ньому пропонуються заходи щодо оптимізації розвитку публічно-управлінського механізму забезпечення ефективності медичної справи у регіоні сучасної України. Гіпотези: одним з найважливіших аспектів який впливає на якість медичної справи в регіоні є застосування дієвого та ефективного публічно-управлінського механізму. Висновки: 1. Аналізуючи сучасний стан публічно-управлінського механізму забезпечення ефективності медичної справи у Запорізькій області встановлено, що він характеризується з одного боку успішним реформуванням системи охорони здоров’я, а з іншого боку – незадовільним станом ефективності надання медичної допомоги. 2. Ґрунтуючись на аналізі стану публічно-управлінського механізму забезпечення ефективності медичної справи у Запорізькій області визначено такі чинники його оптимізації: розробка системи єдиного стандарту підготовки фахівців з публічного управління; реалізація нових підходів до публічного управління в рамках вироблених світовою практикою формах та інші.
Description: Геращенко М. Є. Публічно-управлінський механізм забезпечення ефективності медичної справи у регіоні : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" / наук. керівник О. В. Краснокутський. Запоріжжя : ЗНУ, 2019. 75 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2770
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Геращенко 1.pdfМагістерська робота840.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.