Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2814
Title: Удосконалення кадрової політики в місцевих органах виконавчої влади України
Authors: Плетенчук, Ірина Петрівна
Keywords: державна кадрова політика
органи виконавчої влади
державна служба
компетентність державного службовця
кадрова робота
управлінське рішення
local executive bodies
Issue Date: 2019
Abstract: UA : Мета дослідження: розкрити особливості удосконалення й реалізації кадрової політики в місцевих органах виконавчої влади України, дослідити тенденцій розвитку, напрямів удосконалення та розробити рекомендації щодо застосування отриманих результатів у практиці державного управління. Об’єкт дослідження: суспільні відносини, що склалися в процесі формування та реалізації кадрової політики в місцевих органах виконавчої влади України. Предмет дослідження: удосконалення кадрової політики в місцевих органах виконавчої влади України. Методи дослідження: аналіз, синтез, індукція, дедукція, описовий, графічний, спостереження. Гіпотеза: удосконалення кадрової політики в місцевих органах виконавчої влади України призведе до підвищення ефективності праці державних службовців, покращення процесу роботи з персоналом та зменшення рівня незадоволеності працівників. Висновки: 1. Застосування системи заохочень державних службовців, передбачених законодавством та нормативно-правовими актами України, створює позитивну мотивацію державних службовців, яка спрямовує та орієнтує працівника в потрібному напрямі, посилює керування його трудовою діяльністю, підвищує його ініціативу, прагнення до розвитку своїх здібностей. 2. Потребує спрямовуватися на забезпечення високого професіоналізму управлінського процесу і всіх ділянок трудової діяльності кваліфікованими, активно діючими, добросовісними працівниками, здатними забезпечити сталий розвиток України.
Description: Плетенчук І. П. Удосконалення кадрової політики в місцевих органах виконавчої влади України : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" / наук. керівник О. М. Кіндратець. Запоріжжя : ЗНУ, 2019. 80 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2814
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Плетенчук.pdfМагістерська робота1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.