Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2837
Title: Формування та реалізація молодіжної політики в Запорізькому регіоні
Authors: Янько, Юлія Юріївна
Keywords: молодь
політика
держава
молодіжна політика
державна політика
державна молодіжна політика
youth
policy
state
youth policy
Issue Date: 2019
Abstract: UA : Мета дослідження: дослідити сучасний стан, перспективи формування та реалізація молодіжної політики, обґрунтування шляхів удосконалення організації діяльності суб’єктів місцевого самоврядування та розробка рекомендацій їх практичного впровадження на місцевому рівні. Об’єкт дослідження: молодіжна політика. Предмет дослідження: чинники формування та реалізації молодіжної політики в Запорізькому регіоні. Методи дослідження: теоретичною та методологічною основою дослідження є нормативно-правова база щодо публічної молодіжної політики в Запорізькому регіоні, структурний та функціональний аналіз. Гіпотеза: за умов розвитку лідерських якостей у молоді оптимальним буде формування та реалізація молодіжної політика в Запорізького регіону. Висновки:1. Формування та реалізація молодіжної політики в Запорізькому регіоні забезпечує формування у авангарду молоді таких груп лідерських якостей: інтелектуально-креативних, морально-вольових, організаторсько-ділових та емоційно-комунікативних. 2. Вивчення наукових розробок та практичного досвіду дозволило визначити і теоретично обґрунтувати умови та закономірності ефективного формування та реалізацію лідерських якостей у авангарду молоді. 3. Молодіжна політика у Запорізькому регіоні як окремий, системний напрям практичної та теоретичної діяльності суб’єктів цієї політики – органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, рухів, інших соціальних інституцій – здійснюється в усіх сферах життєдіяльності молоді.
Description: Янько Ю. Ю. Формування та реалізація молодіжної політики в Запорізькому регіоні : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" / наук. керівник О. В. Краснокутський. Запоріжжя : ЗНУ, 2019. 118 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2837
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Янько 1.pdfМагістерська робота1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.