Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3064
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриволапов, Едуард Анатолійович-
dc.date.accessioned2020-06-04T12:00:09Z-
dc.date.available2020-06-04T12:00:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3064-
dc.descriptionМетодичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 58 с.uk
dc.description.abstractUA : У методичних вказівках викладені загальні вимоги до змісту курсових та кваліфікаційних робіт бакалавра, які розроблені на основі державного стандарту, вимог до курсових та кваліфікаційних робіт, що відповідають спеціальності: «Готельно-ресторанна справа» та стандартів щодо оформлення наукових робіт. Додатки містять розділи про організацію процесу підготовки та написання кваліфікаційної роботи студентами, вимоги до оформлення, зразки оформлення бібліографії, титульних сторінок, технічних завдань. Методичні вказівки запропоновані для використання студентами факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму при підготовці і написанні курсових та кваліфікаційних робітuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗНУuk
dc.subjectкурсова роботаuk
dc.subjectоформлення наукової роботиuk
dc.subjectоформлення бібліографіїuk
dc.subjectтитульна сторінкаuk
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.titleМетодичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа"uk
dc.typeМетодичні вказівкиuk
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kryvolapov.docxМетодичні вказівки156.1 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.