Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3064
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криволапов, Едуард Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T12:00:09Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T12:00:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3064 | - |
dc.description | Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 58 с. | uk |
dc.description.abstract | UA : У методичних вказівках викладені загальні вимоги до змісту курсових та кваліфікаційних робіт бакалавра, які розроблені на основі державного стандарту, вимог до курсових та кваліфікаційних робіт, що відповідають спеціальності: «Готельно-ресторанна справа» та стандартів щодо оформлення наукових робіт. Додатки містять розділи про організацію процесу підготовки та написання кваліфікаційної роботи студентами, вимоги до оформлення, зразки оформлення бібліографії, титульних сторінок, технічних завдань. Методичні вказівки запропоновані для використання студентами факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму при підготовці і написанні курсових та кваліфікаційних робіт | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЗНУ | uk |
dc.subject | курсова робота | uk |
dc.subject | оформлення наукової роботи | uk |
dc.subject | оформлення бібліографії | uk |
dc.subject | титульна сторінка | uk |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk |
dc.title | Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" | uk |
dc.type | Методичні вказівки | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kryvolapov.docx | Методичні вказівки | 156.1 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.