Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3162
Title: Аналіз та вдосконалення технології лиття сталі з метою поліпшення якості злитків
Authors: Назаренко, Сергій Романович
Keywords: виливниця
піддон
центрова
флокен
сталь
усадка
окислення
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Розглянута характеристика виробничого підприємства, його історія, екологія та сучасні технології які плануються до реалізації або вже реалізовані на даному підприємстві. Описаний процес розливання сталі, обладнання яке використовується для цього та проблеми які виникають в процесі роботи. Показані основні шляхи удосконалення технології лиття сталі на підприємстві та їх аналітичне і економічне обґрунтування. Описані шкідливі та небезпечні фактори в мартенівському цеху, заходи з охорони праці під час роботи а також в цілому по цеху.
EN : The characteristics of the production enterprise, its history, ecology and modern technologies that are planned for sale or already implemented at the given enterprise are considered. The process of casting steel, the equipment used for it, and the problems encountered during operation are described. The basic ways of improvement of steel casting technology at the enterprise and their analytical and economic substantiation are shown. The hazardous and dangerous factors in the open-hearth shop, the occupational health and safety measures in the shop are described.
Description: Назаренко С. Р. Аналіз та вдосконалення технології лиття сталі з метою поліпшення якості злитків : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 136 "Металургія" / наук. керівник С. В. Башлій. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 73 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3162
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри металургійних технологій, екології та техногенної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Назаренко С.Р..pdfМагістерська робота1.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.