Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3348
Title: Регулювання трудової діяльності мережі ресторанів швидкого харчування ТОВ «САЛАТЕЙРА»
Other Titles: Regulation of Labour Activity at Fast Food Restaurants Chain LLC “SALATEIRA”
Authors: Хмарська, Вероніка Олегівна
Keywords: персонал
регулювання трудової діяльності
плинність кадрів
personnel
regulation of labor activity
staff turnover
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота на тему: "Регулювання зайнятості" містить 113 сторінки, 22 таблиці, 4 фігури. Список посилань містить 44 імені. Мета кваліфікаційної роботи - розробка теоретичних, методичних та практичні рекомендації щодо організації ефективного регулювання праці діяльність у сфері послуг. Проаналізувати дослідження та розробку пропозицій у роботі використовують: приклад ef форма контролю стажування, орієнтовні блоки інформації, до яких можна використовувати створити навчання для адаптації в компанії, запропоновані методи та показники контролюючий. Доведено доцільність вдосконалення регулювання трудової діяльності робота. Метою реалізації запропонованих заходів є підвищення рівня ефективність використання персоналу ТОВ «Салатейра», зниження рівня плинності кадрів і, як як наслідок, збільшення прибутку. Об’єктом кваліфікаційної роботи є ресторан ТОВ «Салатейра». Предметом є теоретико-методологічні засади та практичні аспекти організації регулювання трудової діяльності підприємств сфери послуг.
EN : Qualification work on the topic: "Regulation of employment" contains 113 pages, 22 tables, 4 figures. The list of links has 44 names. The purpose of the qualification work is to develop theoretical, methodological and practical recommendations on the organization of effective regulation of labor activity in the field of services. To analyze the research and development of proposals in work use: an example ef a form of internship control, indicative blocks of information that can be used to create training for adaptation in the company, proposed methods and indicators of controlling. The expediency of improving the regulation of labor activity is proved in the work. The purpose of the implementation of the proposed measures is to increase the efficiency of personnel use of Salateira LLC, reduce the level of staff turnover and, as a consequence, increase the profit. The object of qualification work is the restaurant of Salateira LLC. The subject is theoretical and methodological foundations and practical aspects of organization of regulation of labor activity of enterprises in the service sector.
Description: Хмарська В. О. Регулювання трудової діяльності мережі ресторанів швидкого харчування ТОВ «САЛАТЕЙРА» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник Л. Г. Компанієць. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 113 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3348
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри бізнес-адміністрування і менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
хмарська.pdfМагістерська робота2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.