Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4038
Title: Удосконалення системи підбору персоналу на ТОВ "Сільпо-ФУД"
Authors: Шаповал, Єлизавета Юріївна
Keywords: персонал
підбір персоналу
рекрутинг
аусортинг
оцінка персоналу
аналіз кадрів
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота викладена на 100 сторінках друкованого тексту, містить 11 таблиць, 14 рисунків, 3 додатки. Перелік посилань включає 60 джерел. Об’єктом дослідження є персонал ТОВ «Сільпо-Фуд». Предметом дослідження є підбір персоналу на ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Метою кваліфікаційної роботи є розробка шляхів підвищення ефективності підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд». У процесі дослідження отримано такі наукові результати:  розглянуто методико-теоретичні основи підбору персоналу;  розглянуто організаційну характеристику діяльності і проведено аналіз праці персоналу на підприємстві ТОВ «Сільпо-Фуд»;  проведено оцінку підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд»;  розглянуто зарубіжний досвід підбору персоналу на аналогічних закордонних підприємствах;  розроблено шляхи підвищення ефективності підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд», що сприятимуть покращенню підбору і пошуку кадрів. Методи дослідження: теоретичного узагальнення, логічного узагальнення, порівняльного аналізу, дедуктивний, маркетингового аналізу, кореляційний аналіз, індексний аналіз та ін. Наукова новизна дослідження полягає у розробці шляхів підвищення ефективності підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд». Результати дослідження можуть бути застосовані в діяльності сучасних підприємств, відділів кадрів та кадрових агентств, які займаються підбором персоналу.
EN : The work is presented on 100 pages of printed text, contains 11 tables, 14 figures, 3 annex. The list of referеnces includes 60 sources. The object of the research is the policy of the company and the personnel of the enterprise «Silpo-Food» Ltd. The subject of the research is the selection of personnel at «Silpo-Food» Ltd. The purpose of the thesis is to develop ways to increase the efficiency of recruitment at the «Silpo-Food» LLC. In the process of research, the following scientific results were obtained:  methodology for assessing candidates for a position is considered;  the main stages of recruitment are defined;  methods of recruitment are defined; оrganizational-economic characteristics of the enterprise «Silpo-Food» LLC are considered;  analysis of personnel work at the enterprise «Silpo-Food» Ltd.;  evaluation of personnel selection at «Silpo-Food» LLC;  foreign experience of recruiting personnel at similar foreign enterprises is considered;  ways to increase the efficiency of recruiting personnel at «Silpo-Food» LLC have been developed. Methods of research: theoretical generalization, logical generalization, comparative analysis, deductive, marketing analysis, correlation analysis, index analysis, etc. The scientific novelty of the research is to develop ways to increase the efficiency of recruitment at «Silpo-Food» LLC. 6 The results of the research can be applied in the activities of modern enterprises, personnel departments and recruitment agencies that recruit staff.
Description: Шаповал Є. Ю. Удосконалення системи підбору персоналу на ТОВ "Сільпо-ФУД" : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 051 "Економіка" / наук. керівник В. Л. Корінєв. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 100 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4038
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри управління персоналом і маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шаповал .pdfМагістерська робота1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.