Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4515
Title: Е-врядування у роботі Пенсійного фонду на регіональному рівні
Other Titles: E-governance in the work of the Pension Fund at the Regional Level
Authors: Литвин, Аліна Сергіївна
Keywords: електронне врядування
електронна послуга
персональна сторінка
пенсійне забезпечення
пенсійний веб-портал
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Мета дослідження: пошук шляхів вирішення соціальних проблем впровадження е-врядування в систему пенсійного забезпечення України. Об’єкт дослідження: система пенсійного забезпечення. Предмет дослідження: впровадження електронного врядування в роботі Пенсійного фонду на регіональному рівні. Методи дослідження: аналіз, синтез, термінологічний, порівняльний, соціологічний, метод класифікацій. Новизна дослідження: пропонуються заходи вирішення соціальної проблеми низької активності користування пенсійними веб-ресурсами з урахуванням вікової ознаки відвідувачів персональної сторінки. Гіпотеза дослідження: припущення, що спрощення доступу осіб похилого віку до пенсійних веб-ресурсів та розгорнення е-демократичних процесів на них сприятимуть активізації взаємодії суб’єктів електронного врядування в роботі Пенсійного фонду на регіональному рівні. Висновки: 1. Вирішення соціальних проблем впровадження е-врядування в систему пенсійного забезпечення є важливим з метою уникнення кризових станів у суспільстві. 2. За шляхи оптимізації впровадження е-врядування в систему пенсійного забезпечення України визначено: спрощення доступу осіб похилого віку до пенсійного веб-порталу стане друкування QR-кодів на документації; залучення осіб до електронної взаємодії з пенсійних питань за рахунок розвитку електронної демократії.
Description: Литвин А. С. Е-врядування у роботі Пенсійного фонду на регіональному рівні : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 231 "Соціальна робота" / наук. керівник О. В. Маловічко. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 86 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4515
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Литвин.pdfМагістерська робота1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.