Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4897
Title: Аналіз можливості підвищення ефективності споживання електричної енергії пічним обладнанням сталеплавильного цеху №5 ПрАТ «Дніпроспецсталь»
Authors: Маслова, Юлія Сергіївна
Keywords: система промислового електропостачання
втрати електроенергії
мінімізація втрат
компенсація реактивної потужності
industrial power supply system
electricity losses
minimization of losses
reactive power compensations
Issue Date: 2020
Abstract: UA : В роботі проведено детальний аналіз параметрів, що найбільш впливають на втрати електроенергії в системах промислового електропостачання. Виділено основні фактори, що найбільш впливають на величину втрат електроенергії та усунуто їх. Експериментальна перевірка основних положень роботи виконана на прикладі системи електропостачання промислового підприємства ПрАТ «Дніпроспецсталь».
EN : The detailed analysis of the parameters that most influence the electricity losses in industrial power supply systems is carried out in the work. The main factors that most influence the amount of electricity losses are eliminated and eliminated. Experimental verification of the main provisions of the work was performed on the example of the power supply system of the industrial enterprise of PJSC "Dniprospetsstal".
Description: Маслова Ю. С. Аналіз можливості підвищення ефективності споживання електричної енергії пічним обладнанням сталеплавильного цеху №5 ПрАТ «Дніпроспецсталь» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" / наук. керівник О. Ю. Небеснюк. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 90 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4897
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри електричної інженерії та кіберфізичних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маслова Ю.С2.pdfМагістерська робота9.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.