Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4947
Title: Імплементація міжнародних стандартів соціальної роботи з дітьми та молоддю
Other Titles: Implementation of international standards of social work with children and youth
Authors: Ланг, Юлія Андріївна
Keywords: соціальні технології
стандарти соціальної роботи
соціальний стандарт
діти
молодь
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Мета дослідження: виявити основні фактори оптимізації функціонування спеціалізованих соціальних служб по роботі з дітьми та молоддю. Об’єкт дослідження: соціальна робота з дітьми та молоддю. Предмет дослідження: імплементація міжнародних стандартів соціальної роботи з дітьми та молоддю, які потрапили у скрутну ситуацію. Мета дослідження: сформувати рекомендації щодо шляхів впровадження імплементація міжнародних стандартів соціальної роботи з дітьми та молоддю в Україні. Новизна роботи полягає в дослідженні нових стандартів соціальної роботи щодо забезпечення соціальної допомоги дітям та молоді на законодавчому рівні. Гіпотеза: здійснення міжнародних зобов’язань на внутрішньо державному рівні шляхом трансформації міжнародних правових норм у національне законодавство потребує залучення молодих людей до соціально активної діяльності, підвищення активності молоді в рамках існуючих соціальних програм. Висновки: 1. З початку Незалежної України соціальна робота з дітьми та молоддю стрімко розвивалася: розроблялися імплементовані соціальні стандарти щодо дітей та молоді затверджувалося законодавство,. 2. Сформована система заходів державної молодіжної політики декларує необхідність залучення молодих людей до соціально активної діяльності в рамках соціальних програм. 3. В пріоритеті державної молодіжної політики: підтримка талановитої молоді, популяризація здорового способу життя, сприяння зайнятості та інше.
Description: Ланг Ю. А. Імплементація міжнародних стандартів соціальної роботи з дітьми та молоддю : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 231 "Соціальна робота" / наук. керівник О. О. Широбокова. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 87 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4947
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ланг.pdfМагістерська робота2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.