Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4976
Title: Розробка заходів з охорони праці в умовах агломераційного цеху
Authors: Ганзін, Євген Сергійович
Keywords: пожежна безпека
блискавкозахист
заземлення
вентиляція
гігієна праці
шум
агломераційний цех
промислова санітарія
безпека праці
агломашина
Issue Date: 2020
Abstract: UA : У кваліфікаційному проєкті приведені загальні відомості про агломераційне виробництво, характеристика аглофабрики, розглянуті пристрій і основне устаткування агломераційного цеху, описана конструкція і принцип роботи агломераційної машини, технологія виробництва агломерату. Проведено аналіз умов праці при виробництві агломерату та визначена важливість передбачення сучасних технічних заходів захисту з охорони праці для персоналу при виконанні робіт на постійних робочих місцях. На основі результатів виконаних досліджень розроблено заходи і засоби від впливу шкідливих та небезпечних чинників виробничого середовища агломераційного цеху. А саме, від таких чинників як: шум та вібрація при роботі грохоту та ексгаустера агломераційного цеху; вплив променевого тепла та підвищеної температури на посту керування агломератника. Виконано розрахунки захисного занулення і пристрої захисного відключення електродвигуна МА-36, захисного заземлення понижувальної підстанції агломераційного цеху, системи автоматичного пожежогасіння, громовідводу, який складається з двох стрижневих блискавковідводів різної висоти.
Description: Ганзін Є. С. Розробка заходів з охорони праці в умовах агломераційного цеху : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 263 "Цивільна безпека" / наук. керівник К. В. Бєлоконь. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 140 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4976
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри металургійних технологій, екології та техногенної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ганзин.pdfМагістерська робота4.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.