Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5126
Title: Удосконалення управління доходністю та ліквідністю комерційного банку у напряму забезпечення фінансової стійкості
Authors: Пісковський, Артур Вікторович
Keywords: активи
банк
видатки
доходи
дохідність
ліквідність
кредит
прибутковість
фінансова стійкість
assets
bank
expenses
income
yield
liquidity
credit
profitability
financial stability
Issue Date: 2021
Abstract: UA : В кваліфікаційній роботі узагальнено теоретично-методичні засади управління дохідністю та ліквідністю комерційного банку у напряму забезпечення фінансової стійкості; проаналізовано фінансово-господарський стан, зокрема дохідність, ліквідність та фінансова стійкість АТ КБ «Приватбанк», запропоновано удосконалення управління дохідністю та ліквідністю АТ КБ «Приватбанк» у напряму забезпечення фінансової стійкості.
EN : The qualification work summarizes the theoretical and methodological principles of managing the profitability and liquidity of a commercial bank in the direction of ensuring financial stability; the financial and economic condition, in particular profitability, liquidity and financial stability of CB «Privatbank» is analyzed, the improvement of management of profitability and liquidity of CB «Privatbank» in the direction of ensuring financial stability is offered.
Description: Пісковський А. В. Удосконалення управління доходністю та ліквідністю комерційного банку у напряму забезпечення фінансової стійкості : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / наук. керівник В. В. Фатюха. Запоріжжя : ЗНУ, 2021. 132 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5126
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Писковський.pdfМагістерська робота3.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.