Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5278
Title: Адміністративно-правове регулювання у сфері реалізації права інтелектуальної власності: стан, проблеми, перспективи
Authors: Капітаненко, Наталія Петрівна
Keywords: інтелектуальна власність
адміністративно-правове регулювання
адміністративне правопорушення
торговельна марка
адміністративна відповідальність
громадський контроль
Issue Date: 2021
Publisher: Гельветика
Abstract: UA : У монографії досліджено сутність та особливості адміністративно-правового регулювання у сфері реалізації права інтелектуальної власності; надано історико-правову характеристику регулювання у сфері інтелектуальної власності; досліджено нормативно-правові засади. Приділено увагу напрямкам адміністративно-правового регулювання сфери інтелектуальної власності: авторському праву; торговельній марці; комерційній таємниці. Встановлено адміністративно-правові засади державного та громадського контролю у сфері інтелектуальної власності. Розглянуто порядок притягнення осіб до адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері реалізації права інтелектуальної власності. Для науковців, викладачів юридичних та технічних дисциплін, докторантів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів та усіх тих, хто цікавиться проблемою реалізації права інтелектуальної власності.
Description: Капітаненко Н. П. Адміністративно-правове регулювання у сфері реалізації права інтелектуальної власності: стан, проблеми, перспективи : монографiя. Одеса : Гельветика, 2021. 412 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5278
ISBN: 978-966-992-629-6
Appears in Collections:Наукові видання кафедри управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kapitanenko2021.pdfКнига1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.