Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузнєцова, Аліна Костянтинівна-
dc.date.accessioned2022-01-05T12:31:17Z-
dc.date.available2022-01-05T12:31:17Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5785-
dc.descriptionКузнєцова А. К. Фазові рівноваги в системах «вода–поліцукриди–білки молока» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 102 "Хімія" / наук. керівник Н. П. Лашко. Запоріжжя : ЗНУ, 2021. 61 с.uk
dc.description.abstractUA : В роботі 61 сторінок, 4 таблиці, 15 рисунків, було використано 53 літературних джерел, 29 з них на іноземній мові. Об’єкт вивчення – пектин різного ступеня етерифікації та молекулярної маси, білки знежиреного молока. Предмет дослідження – фазові рівноваги в системах вода–білки знежиреного молока–пектин. Мета роботи – вивчити особливості встановлення фазових рівноваг в системах вода– білки знежиреного молока – поліцукриди та вплив на них структури макромолекул поліцукридів. Методи досліджень та апаратура – титриметричний, фотометричний, розрахунковий, хімічний посуд, ваги лабораторні, центрифуга, електрообладнання. В результаті експериментальних досліджень вивчили особливості встановлення гетерогенних рівноваг в системах вода – білки знежиреного молока – пектин та вплив на фазове розшарування структури макромолекули поліцукрида.uk
dc.description.abstractEN : The work is presented on 61 pages of printed text, contains 4 tables, 15 figures. The list of references includes 53 sources, 29 of them in foreign language. Object of study - pectin of varying degrees of esterification and molecular mass, protein of skimmed milk. The subject of the study is phase equilibrium in systems of water-proteins of skimmed milk-pectin. The aim of the work is study the peculiarities of establishing phase equilibriums in water-proteins of skimmed milk - polycucrides and the influence of the structure of polycukrid macromolecules on them. Research methods and equipment - titrimetric, photometric, calculated, chemical utensils, laboratory scales, centrifuge, electrical equipment. As a result of experimental studies, the peculiarities of the establishment of heterogeneous equilibrium in systems of water - proteins of skimmed milk - pectin and the effect on phase stratification of the structure of the polycuclear macromolecule were studied.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectфазові рівновагиuk
dc.subjectтермодинамічна сумісністьuk
dc.subjectфазова діаграмаuk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectбілки знежиреного молокаuk
dc.subjectступінь етерифікаціїuk
dc.subjectхарактер розподілення естерних групuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectphase equilibriumuk
dc.subjectthermodynamic compatibilityuk
dc.subjectphase diagramuk
dc.subjectpectinuk
dc.subjectfat milk proteinsuk
dc.subjectdegree of eterificationuk
dc.subjectcharacteristic of distribution of esther groupsuk
dc.subjectfunctional productsuk
dc.titleФазові рівноваги в системах «вода–поліцукриди–білки молока»uk
dc.typeМагістерська роботаuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuznetsova.docxМагістерська робота1.75 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.