Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/657
Title: Особенности технологии производства интегрального датчика лучистой энергии
Other Titles: Features of the technology of integrated radiant energy sensor
Особливості технології виробництва інтегрального датчика променевої енергії
Authors: Костенко, Виталий Леонидович
Киселев, Егор Николаевич
Kostenko, Vitaliy
Kiselev, Egor
Костенко, Віталій Леонідович
Кісельов, Єгор Миколайович
Keywords: керамика
гибридная технология
мембранная технология
ceramics
hybrid technology
membrane technology
мембранна технологія
гібридна технологія
кераміка
Issue Date: Feb-2001
Citation: Костенко, В. Л. Особенности технологии производства интегрального датчика лучистой энергии [Текст] / В. Л. Костенко, Е. Н. Киселев // Тематическая подборка и материалы 1-ой промышленной международной конференции, 19.02.2001-23.02.2001, п. Славское. - Киев: УИЦ «Наука. Техника. Технология», С. 171-172.
Abstract: RU: В работе представлены результаты исследования технологии изготовления интегрального датчика лучистой энергии, представляющего собой гибридную интегральную микросборку, включающую преобразователь лучистой энергии и микропроцессорную систему управления.
EN: The paper presents the research results of the technology of manufacturing the integral radiant energy sensor, which is a hybrid integrated microassembly including a radiant energy transducer and a microprocessor control system.
UA: В роботі наведено результати дослідження технології виготовлення інтегрального датчика променевої енергії, що представляє собою гібридну інтегральну мікрозборку, що включає перетворювач променевої енергії і мікропроцесорну систему управління.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/657
Appears in Collections:Наукові видання кафедри електроніки, інформаційних систем та програмного забезпечення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TechnSlavsk.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.