Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6723
Title: Розробка технології кування круглої поковки діаметром 180 мм зі сталі Х12МФ на РКМ-1000
Authors: Виноградов, В’ячеслав Віталійович
Keywords: радіальне кування
РКМ
режим нагріву
зливок
бойки
Issue Date: 2022
Abstract: UA : Мета кваліфікаційної роботи – розробка поковки, режиму нагріву, та обтиску при виготовленні поковки. Аналіз проведених досліджень, та можливості впровадження їх у виробництві. Методи розрахунків – стандартні методики розрахунків, які використовуються у кувальному виробництві. Отримані результати і їх новизна – розроблена технологія кування і нагріву поковки з урахуванням обраних параметрів інструменту, що відповідає технічним і технологічним характеристикам агрегату, та допоміжного обладнання.
EN : The purpose of the qualification work is to develop the forging, the heating regime, and crimping during the production of the forging. Analysis of conducted research and possibilities of their implementation in production. Calculation methods are standard calculation methods used in forging production. The obtained results and their novelty – the technology of forging and forging heating was developed taking into account the selected parameters of the tool, which corresponds to the technical and technological characteristics of the unit, and auxiliary equipment.
Description: Виноградов В. В. Розробка технології кування круглої поковки діаметром 180 мм зі сталі Х12МФ на РКМ-1000 : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 136 «Металургія» / наук. керівник А. В. Явтушенко. Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 83 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6723
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри металургійних технологій, екології та техногенної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота _Виноградов.pdfРобота бакалавра1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.