Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/800
Title: Новые технологии переработки вторичного редкометалльного сырья
Authors: Колобов, Герман Александрович
Колобов, Герман Олександрович
Kolobov, German
Воденников, Сергей Анатольевич
Воденніков, Сергій Анатолійович
Vodennikov, Sergey
Нестеренко, Татьяна Николаевна
Нестеренко, Тетяна Миколаївна
Nesterenko, Tatiana
Бубинец, А. В.
Печерица, А. К.
Keywords: вторичное сырье
скрап
редкие металлы
технология переработки
объемы производства
области применения
вторинна сировина
рідкісні метали
технологія переробки
обсяги виробництва
сфери застосування
secondary raw materials
scrap
rare metals
production volume
application area
technology of processing
Issue Date: 2016
Publisher: ЗДІА
Citation: Колобов, Г. А. Новые технологии переработки вторичного редкометалльного сырья / Г. А. Колобов, С. А. Воденников, Т. Н. Нестеренко, А. В. Бубинец, А. К. Печерица //Металургія / ред. М. Ю. Пазюк. - Запоріжжя, 2016. - Вип. 2 (36). - C. 27 - 35
Abstract: RU : Выполнен обзор новых публикаций, касающихся вопросов объемов производства, областей применения, технологий переработки вторичного сырья редких металлов трех подгрупп: тугоплавких редких, рассеянных и легких редких.
UA : Виконано огляд нових публікацій, щодо обсягів виробництва, областей застосування, технологій переробки вторинної сировини рідкісних металів трьох підгруп: тугоплавких рідкісних, розсіяних і легких рідкісних.
EN : The review of new publications concerning production volumes, application areas, technologies of processing of secondary raw materials of rare metals of three groups: refractory rare, scattered and light rare metals is made.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/800
Appears in Collections:Збірник наукових праць "Металургія"
Наукові видання кафедри металургійних технологій, екології та техногенної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metallurgy_36_7.pdf563.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.