Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/9512
Title: Особливості проєктування туристичного продукту адекватно запитам суспільства
Other Titles: Specifics projection of tourism product adequate to the request society
Authors: Савченко, Катерина Романівна
Keywords: туризм
проєктування туристичного продукту
туристичні послуги
туристичний продукт
запити суспільства
Issue Date: 2022
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 87 сторінок, 1 рисунок, 3 таблиці, 86 літературних джерел, 4 додатки. Мета роботи полягає у вивченні особливостей проєктування туристичного продукту адекватно до запитів суспільства. Об’єкт – проєктування туристичного продукту. Предмет – дослідження особливостей проєктування туристичного продукту адекватно до запитів суспільства. Методи дослідження: вивчення, обробка, аналіз і систематизація теоретичного і практичного матеріалу; емпіричні спостереження, описовий, порівняльний, спостережень та досліджень, анкетування, проєктування. Практичне значення: розроблено туристичний проєкт «Подорожі вихідного дня в Запоріжжі!» адекватно до запитів суспільства, впровадження котрого в діяльність туристичних підприємств країни передбачає залучення зацікавленості туристів до нашого краю та невпинний розвиток в’їзного туризму в Україні загалом. Основні положення роботи доповідались та обговаривались на засіданні кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму Запорізького національного університету (грудень, 2022 р.). Результати можливо використовувати у дослідженнях особливостей проєктування туристичного продукту адекватно запитам суспільства, для потенційних туристів під час самостійного пошуку та бронювання туристичних послуг, а також у практиці туристичних компаній відповідно до стратегії розвитку Запорізької області й Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2027 р.
EN : Qualification work - 87 pages, 1 figure, 3 tables, 86 literary sources, 4 appendices. The purpose of the work is to study the peculiarities of designing a tourist product in accordance with the demands of society. The object is the design of a tourist product. The subject is a study of the peculiarities of designing a tourist product adequately to the demands of society. Research methods: study, processing, analysis and systematization of theoretical and practical material; empirical observations, descriptive, comparative, observation and research, questionnaires, design. Practical significance: the tourist project "Weekend trips in Zaporizhzhia!" has been developed. adequate to the demands of the society, the implementation of which in the activities of the country's tourist enterprises involves the attraction of tourists to our region and the continuous development of inbound tourism in Ukraine in general. The main provisions of the work were reported and discussed at the meeting of the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Affairs of the Faculty of Physical Education, Health and Tourism of Zaporizhzhya National University (December, 2022). The results can be used in research on the peculiarities of designing a tourist product that meets the needs of society, for potential tourists during their independent search and reservation of tourist services, as well as in the practice of tourist companies in accordance with the development strategy of the Zaporizhia region and the Regional Development Strategy of the Zaporizhia region for the period until 2027.
Description: Савченко К. Р. Особливості проєктування туристичного продукту адекватно запитам суспільства : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Л. В. Безкоровайна. Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 87 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/9512
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Савченко К. Р..docxМагістерська робота2.83 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.