Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/9960
Title: Цифрова трансформація соціоекономічних, управлінських та освітянських систем сучасного суспільства
Keywords: цифрова трансформація
суспільство
соціоекономічна система
управлінська система
освітянська система
smart-освіта
Issue Date: 2022
Publisher: Гельветика
Abstract: UA : У матеріалах Міжнародної науково-практичної конференції «Цифрова трансформація соціоекономічних, управлінських та освітянських систем сучасного суспільства» представлено напрями цифрової трансформації соціоекономічних, управлінських, освітянських систем, які базуються на інноваційних драйверах цифрової smart-освіти, впливають на розвиток людського, соціального та інтелектуального капіталу та формування нової моделі фахівця за доби Четвертої промислової революції та глобалізації. Рекомендовано науковцям, викладачам, студентам, аспірантам та магістрантам, усім хто цікавиться проблемами формування креативних компетентностей фахівця в умовах цифрового суспільства в Україні та світі. Конференція проходить згідно з планом проведення наукових конференцій з проблем вищої освіти і науки в системі Міністерства освіти і науки України на 2022 рік за № 601.
Description: Цифрова трансформація соціоекономічних, управлінських та освітянських систем сучасного суспільства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 23-24 листопада 2022 р. / ред.-упорядник В. Г. Воронкова. Запоріжжя : Гельветика, 2022. 692 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/9960
ISBN: 978-617-554-082-4
Appears in Collections:Цифрова трансформація соціоекономічних, управлінських та освітянських систем сучасного суспільства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цифрова трансформація2022.pdfКнига6.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.