Інституційний репозитарій ЗНУ

Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по Автору "Дашевська, Аліна Віталіївна"

Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по Автору "Дашевська, Аліна Віталіївна"

Сортувати по: Порядок: Результати:

  • Дашевська, Аліна Віталіївна (2023)
    UA : Мета – дослідити історичні аспекти та сучасність столового етикету . У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань: - розглянути теоретичні основи організації етикету обслуговування; - ...