UA : Мета – дослідити історичні аспекти та сучасність столового етикету .
У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань:
- розглянути теоретичні основи організації етикету обслуговування;
- охарактеризувати сучасні аспекти столового етикету;
- зробити порівняльний аналіз етикетних традицій європейських країн, Японії та Китаю.
Об’єкт дослідження: столовий етикет.
Предмет дослідження: сучасні аспекти столового етикету.
Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, метод теоретичного аналізу та метод узагальнення.
Основна частина роботи присвячена дослідженню шляхів підвищення якості обслуговування столового етикету та зроблене порівняння з етикетними традиціями кран Європи, Японії та Китаю.
EN : The goal is to explore the historical and modern aspects of table etiquette.
In accordance with the set goal, the following tasks are expected to be performed:
- to consider the theoretical foundations of the organization of service etiquette;
- describe modern aspects of table etiquette;
- to find out the etiquette traditions of different countries of the world.
Object of research: dining etiquette.
Subject of research: modern aspects of table etiquette.
Research methods: theoretical analysis of literary sources, the method of theoretical analysis and the method of generalization.
The main part of the work is devoted to the study of ways to improve the quality of table etiquette and a comparison with the etiquette traditions of Europe, Japan and China.