UA : Кваліфікаційна робота 68 сторінок, 5 додатків, 50 літературних посилань.
Мета – дослідження новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу.
Об’єкт дослідження – новітні тенденції ресторанного сервісу.
Предмет дослідження – аналіз новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в м. Запоріжжі на прикладі ресторану «Bibliotheca».
Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу.
Основна частина роботи присвячена дослідженню новітніх тенденцій сервісної діяльності ресторанного бізнесу та перспективам розвитку новітніх тенденцій ресторанного сервісу в м. Запоріжжі на прикладі ресторану «Bibliotheca».
EN : Qualification work 68 pages, 5 appendices, 50 literary references.
The goal is to research the latest trends in restaurant service development.
The object of the study is the latest trends in restaurant service.
The subject of the research is the analysis of the latest trends in the development of restaurant service in the city of Zaporizhzhia, using the example of the restaurant "Bibliotheca".
Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method.
The main part of the work is dedicated to the research of the latest trends in the service activity of the restaurant business and the prospects for the development of the latest trends of the restaurant service in the city of Zaporizhzhia, using the example of the "Bibliotheca" restaurant.