Інституційний репозитарій ЗНУ

Новітні тенденції сервісу в ресторанах м. Запоріжжя

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубова, Ксенія Денисівна
dc.date.accessioned 2023-07-16T18:07:47Z
dc.date.available 2023-07-16T18:07:47Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12768
dc.description Зубова К. Д. Новітні тенденції сервісу в ресторанах м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Д. А. Люта. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 68 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота 68 сторінок, 5 додатків, 50 літературних посилань. Мета – дослідження новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу. Об’єкт дослідження – новітні тенденції ресторанного сервісу. Предмет дослідження – аналіз новітніх тенденцій розвитку ресторанного сервісу в м. Запоріжжі на прикладі ресторану «Bibliotheca». Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу. Основна частина роботи присвячена дослідженню новітніх тенденцій сервісної діяльності ресторанного бізнесу та перспективам розвитку новітніх тенденцій ресторанного сервісу в м. Запоріжжі на прикладі ресторану «Bibliotheca». uk
dc.description.abstract EN : Qualification work 68 pages, 5 appendices, 50 literary references. The goal is to research the latest trends in restaurant service development. The object of the study is the latest trends in restaurant service. The subject of the research is the analysis of the latest trends in the development of restaurant service in the city of Zaporizhzhia, using the example of the restaurant "Bibliotheca". Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method. The main part of the work is dedicated to the research of the latest trends in the service activity of the restaurant business and the prospects for the development of the latest trends of the restaurant service in the city of Zaporizhzhia, using the example of the "Bibliotheca" restaurant. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject ресторанний бізнес uk
dc.subject розвиток новітніх тенденцій uk
dc.subject ресторанний сервіс uk
dc.subject інноваційні моделі та методи uk
dc.title Новітні тенденції сервісу в ресторанах м. Запоріжжя uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу