UA : Робота викладена на 60 сторінках друкованого тексту. Перелік посилань включає 41 джерело. Об’єкт дослідження: розробка дизайну журнального меню ресторану. Предмет дослідження: особливості редизайну для журнального меню ресторану "ЛІЛІЯ" Мета дослідження: розробити редизайн журнального меню ресторану "ЛІЛІЯ", проведення теоретичного аналізу аналогів, вивчення відповідної літератури з теми дослідження, вивчення передового досвіду розробки редизайн журнального меню, аналіз аналогічних доробків. В роботі розглянуто поняття редизайну, його особливості розробки та актуальні концепції. Описано розробку дизайну власного мобільного додатку.
EN : The work is presented on 60 pages of printed text. The list of links includes 35 sources. Research object: development of magazine restaurant menu design. The subject of the study: features of the redesign for the magazine menu of the "LILIA" restaurant. The purpose of the study: to develop a redesign of the magazine menu of the "LILIA" restaurant, conducting a theoretical analysis of analogues, studying relevant literature on the research topic, studying best practices in the development of a magazine menu redesign, analysis of similar developments. The paper examines the concept of redesign, its development features and current concepts. Design development of own mobile application is described.