Інституційний репозитарій ЗНУ

Організаційні технології управління готелем (рестораном)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мирошниченко, Ольга Станіславівна
dc.date.accessioned 2023-08-03T07:42:30Z
dc.date.available 2023-08-03T07:42:30Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12873
dc.description Мирошниченко О. С. Організаційні технології управління готелем (рестораном) : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 «Менеджмент» / наук. керівник О. В. Гудима. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 74 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота: «Організаційні технології управління готелем (рестораном)»: 74 сторінки, 12 таблиць, 4 рисунки. Перелік посилань нараховує 29 найменувань. Актуальність теми визначається тим, що під впливом процесів глобалізацій у всіх сферах економіки, невиробнича сфера привертає до себе дедалі більшу увагу. Готельно-туристична індустрія позитивно впливає на розвиток суміжних галузей, які безпосередньо беруть участь у створенні готельно-туристичного продукту чи послуги. Збільшення туристичних потоків, зміна попиту на туристичні послуги споживачів сприяє переорієнтації напрямів обслуговування та швидкої адаптації до потреб, що виникають на ринку туристичних послуг. Саме такі ринкові перетворення актуалізують необхідність дослідження проблеми організаційних технологій управління готелем в умовах конкурентного ринку та спричиняють необхідність посилення уваги до стратегічних напрямів діяльності готельних господарств. Метою кваліфікаційної робити є аналіз практичних аспектів системи технології управління готелем з метою розробки пропозицій щодо її удосконалення на підприємстві. Об’єкт дослідження – процес організаційних технологій управління готельним господарством. Інформаційну базу роботи становлять наукові роботи з менеджменту та економіки, монографічні дослідження та статті вітчизняних авторів, практичні матеріали та офіційні статистичні дані, ресурси мережі Інтернет. В роботі інформація узагальнена та відображена за допомогою таблиць, графіків, схем. Під час виконання роботи було розглянуто теоретичні аспекти організаційних технологій управління готелем. На основі теоретичного матеріалу було досліджено конкурентні ринкові позиції та напрями розробки стратегії готелю «Гостинність». uk
dc.description.abstract EN : Qualification work: «Organizational Technologies of Hotel (Restaurant) Management»: 74 pages, 12 tables, 4 figures. The list of references includes 29 titles. The relevance of the topic is determined by the fact that under the influence of globalization processes in all spheres of the economy, the non-productive sphere is attracting more and more attention. The hotel and tourism industry has a positive impact on the development of related industries that are directly involved in the creation of a hotel and tourism product or service. Increasing tourist flows and changing consumer demand for travel services contribute to the reorientation of service areas and rapid adaptation to the needs arising in the travel market. It is these market transformations that actualize the need to study the problem of organizational technologies of hotel management in a competitive market and entail the need to increase attention to the strategic directions of hotel enterprises. The purpose of the qualification work is to analyze the practical aspects of the hotel management technology system in order to develop proposals for its improvement at the enterprise. The object of research is the process of organizational technologies of hotel management. The information base of the work consists of scientific works on management and economics, monographic studies and articles of domestic authors, practical materials and official statistics, Internet resources. The information in this paper is summarized and presented in tables, graphs, and diagrams. The theoretical aspects of organizational technologies of hotel management were considered in the course of the work. On the basis of theoretical material, the competitive market positions and directions of development of the strategy of the hotel «Hospitality» were investigated. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject конкурентоспроможність uk
dc.subject готельні послуги uk
dc.subject готель uk
dc.subject управлінська діяльність uk
dc.subject конкурентне середовище uk
dc.title Організаційні технології управління готелем (рестораном) uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу