ZNU Institutional Repository

Розробка та прийняття управлінських рішень у сфері управління персоналом

Show simple item record

dc.contributor.author Кононенко, Дар’я Дмитрівна
dc.date.accessioned 2024-01-17T08:27:09Z
dc.date.available 2024-01-17T08:27:09Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18543
dc.description Кононенко Д. Д. Розробка та прийняття управлінських рішень у сфері управління персоналом : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 051 "Економіка" / наук. керівник О. Ф. Андросова. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 88 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота викладена на 88 сторінках друкованого тексту, містить 3 таблиці, 10 рисунків. Перелік посилань включає 50 джерел. Об’єктом дослідження є процес розробки та прийняття управлінських рішень у сфері управління персоналом. Предметом дослідження є процес розробки та прийняття управлінських рішень у сфері управління персоналом. Метою магістерської роботи є систематизація та розвиток теоретико – методологічних положень процесу розробки та прийняття управлінських рішень у сфері управління персоналом на прикладі ресторанного закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS». Методи дослідження: логічного узагальнення, дедуктивний, маркетингового, економічного та статистичного аналізу, порівняння, зведення даних та ін. У процесі дослідження одержано такі наукові результати: 1) визначено сутність та структуру управління персоналом підприємства; 2) досліджено методи системи управління персоналом на підприємстві; 3) розкрито поняття управлінських рішень у сфері управління перслоналом; 4) здійснено загальну організаційну характеристику ресторанного закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS»; 5) проаналізувано структуру і склад персоналу ресторанного закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS»; 6) здійснено аналіз управлінських кадрових рішень ресторанного закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS»; 5 7) запропонувано рекомендації щодо розробки і прийняття управлінських рішень стосовно професійного розвитку персоналу ресторанного закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS»; 8) запропонувано впровадження HR – брендінгу як складової розробки і прийняття управлінських рішень менеджментом ресторанного закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS». Результати дослідження можуть бути застосовані підприємствами, зокрема, впровадження HR – брендінгу в загальну стратегію розвитку ресторанного закладу. uk
dc.description.abstract EN : The work is presented on 88 pages of printed text, contains 3 tables, 10 figures. The list of referеnces includes 50 sources .The object of research is the process of developing and making managerial decisions in the field of personnel management. The subject of the study is the process of developing and making managerial decisions in the field of personnel management. The purpose of the master's thesis is the systematization and development of the theoretical and methodological provisions of the process of development and management decision-making in the field of personnel management, using the example of the "Nosh BREAKFAST & SWEETS" restaurant. Research methods: logical generalization, deductive, marketing, economic and statistical analysis, comparison, summarization of data, etc. In the course of the research the following scientific results were obtained: 1) the essence and structure of the company's personnel management are determined; 2) the methods of the personnel management system at the enterprise were investigated; 3) the concept of management decisions in the field of personnel management is revealed; 4) the general organizational characteristics of the "Nosh BREAKFAST & SWEETS" restaurant establishment were carried out; 5) analyzed the structure and composition of the staff of the "Nosh BREAKFAST & SWEETS" restaurant; 6) an analysis of management personnel decisions of the restaurant establishment "Nosh BREAKFAST & SWEETS" was carried out; 7) recommendations are offered for the development and adoption of management decisions regarding the professional development of the staff of the restaurant "Nosh BREAKFAST & SWEETS"; 7 8) the implementation of HR branding as a component of development and management decision-making by the management of the restaurant establishment "Nosh BREAKFAST & SWEETS" is proposed. The results of the study can be applied by enterprises, in particular, the implementation of HR - branding in the general strategy of the development of a restaurant establishment. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject управлінські рішення uk
dc.subject персонал uk
dc.subject мотивація uk
dc.subject професійний розвиток uk
dc.title Розробка та прийняття управлінських рішень у сфері управління персоналом uk
dc.type Магістерська робота uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics