UA : Кваліфікаційна робота – 54 сторінки, 3 малюнки, 4 таблиці, 5 додатків, 56 літературних джерел.
Мета – дослідити історичні аспекти та сучасність столового етикету Японії.
У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань:
- розглянути теоретичні основи організації етикету обслуговування;
- охарактеризувати сучасні аспекти столового етикету Японії;
- зробити порівняльний аналіз етикетних традицій Японії та Китаю.
Об’єкт дослідження: столовий етикет.
Предмет дослідження: сучасні аспекти столового етикету Японії.
Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, метод теоретичного аналізу та метод узагальнення.
Основна частина роботи присвячена дослідженню шляхів підвищення якості обслуговування столового етикету та зроблене порівняння з етикетними традиціями Японії та Китаю.
EN : Qualification work - 54 pages, 3 figures, 4 tables, 5 appendices, 56 literary sources.
The goal is to explore the historical and modern aspects of Japanese dining etiquette.
In accordance with the set goal, the following tasks are expected to be performed:
- consider the theoretical foundations of the organization of service etiquette;
- describe the modern aspects of table etiquette in Japan;
- make a comparative analysis of the etiquette traditions of Japan and China.
Object of research: table etiquette.
Subject of research: modern aspects of table etiquette in Japan.
Research methods: theoretical analysis of literary sources, the method of theoretical analysis and the method of generalization.
The main part of the work is devoted to the study of ways to improve the quality of table etiquette and a comparison with the etiquette traditions of Japan and China.