ZNU Institutional Repository

Регулювання трудової діяльності мережі ресторанів швидкого харчування ТОВ «САЛАТЕЙРА»

Show simple item record

dc.contributor.author Хмарська, Вероніка Олегівна
dc.date.accessioned 2020-12-09T09:02:01Z
dc.date.available 2020-12-09T09:02:01Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3348
dc.description Хмарська В. О. Регулювання трудової діяльності мережі ресторанів швидкого харчування ТОВ «САЛАТЕЙРА» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник Л. Г. Компанієць. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 113 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота на тему: "Регулювання зайнятості" містить 113 сторінки, 22 таблиці, 4 фігури. Список посилань містить 44 імені. Мета кваліфікаційної роботи - розробка теоретичних, методичних та практичні рекомендації щодо організації ефективного регулювання праці діяльність у сфері послуг. Проаналізувати дослідження та розробку пропозицій у роботі використовують: приклад ef форма контролю стажування, орієнтовні блоки інформації, до яких можна використовувати створити навчання для адаптації в компанії, запропоновані методи та показники контролюючий. Доведено доцільність вдосконалення регулювання трудової діяльності робота. Метою реалізації запропонованих заходів є підвищення рівня ефективність використання персоналу ТОВ «Салатейра», зниження рівня плинності кадрів і, як як наслідок, збільшення прибутку. Об’єктом кваліфікаційної роботи є ресторан ТОВ «Салатейра». Предметом є теоретико-методологічні засади та практичні аспекти організації регулювання трудової діяльності підприємств сфери послуг. uk
dc.description.abstract EN : Qualification work on the topic: "Regulation of employment" contains 113 pages, 22 tables, 4 figures. The list of links has 44 names. The purpose of the qualification work is to develop theoretical, methodological and practical recommendations on the organization of effective regulation of labor activity in the field of services. To analyze the research and development of proposals in work use: an example ef a form of internship control, indicative blocks of information that can be used to create training for adaptation in the company, proposed methods and indicators of controlling. The expediency of improving the regulation of labor activity is proved in the work. The purpose of the implementation of the proposed measures is to increase the efficiency of personnel use of Salateira LLC, reduce the level of staff turnover and, as a consequence, increase the profit. The object of qualification work is the restaurant of Salateira LLC. The subject is theoretical and methodological foundations and practical aspects of organization of regulation of labor activity of enterprises in the service sector. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject персонал uk
dc.subject регулювання трудової діяльності uk
dc.subject плинність кадрів uk
dc.subject personnel uk
dc.subject regulation of labor activity uk
dc.subject staff turnover uk
dc.title Регулювання трудової діяльності мережі ресторанів швидкого харчування ТОВ «САЛАТЕЙРА» uk
dc.title.alternative Regulation of Labour Activity at Fast Food Restaurants Chain LLC “SALATEIRA” uk
dc.type Магістерська робота uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics