UA : Кваліфікаційна робота на тему: "Регулювання зайнятості" містить 113
сторінки, 22 таблиці, 4 фігури. Список посилань містить 44 імені.
Мета кваліфікаційної роботи - розробка теоретичних, методичних
та практичні рекомендації щодо організації ефективного регулювання праці
діяльність у сфері послуг.
Проаналізувати дослідження та розробку пропозицій у роботі використовують: приклад
ef форма контролю стажування, орієнтовні блоки інформації, до яких можна використовувати
створити навчання для адаптації в компанії, запропоновані методи та показники
контролюючий.
Доведено доцільність вдосконалення регулювання трудової діяльності
робота. Метою реалізації запропонованих заходів є підвищення рівня
ефективність використання персоналу ТОВ «Салатейра», зниження рівня плинності кадрів і, як
як наслідок, збільшення прибутку.
Об’єктом кваліфікаційної роботи є ресторан ТОВ «Салатейра».
Предметом є теоретико-методологічні засади та практичні аспекти
організації регулювання трудової діяльності підприємств сфери послуг.
EN : Qualification work on the topic: "Regulation of employment" contains 113
pages, 22 tables, 4 figures. The list of links has 44 names.
The purpose of the qualification work is to develop theoretical, methodological
and practical recommendations on the organization of effective regulation of labor
activity in the field of services.
To analyze the research and development of proposals in work use: an example
ef a form of internship control, indicative blocks of information that can be used to
create training for adaptation in the company, proposed methods and indicators of
controlling.
The expediency of improving the regulation of labor activity is proved in the
work. The purpose of the implementation of the proposed measures is to increase the
efficiency of personnel use of Salateira LLC, reduce the level of staff turnover and, as
a consequence, increase the profit.
The object of qualification work is the restaurant of Salateira LLC.
The subject is theoretical and methodological foundations and practical aspects
of organization of regulation of labor activity of enterprises in the service sector.