Короткий опис(реферат):
UA : Методичні рекомендації містять загальні вимоги до змісту, оформлення, структури та обсягу курсової роботи, надають теоретичні поради щодо вибору теми курсової роботи, опрацювання літературних джерел та статистичної інформації, викладення основного змісту курсової роботи, написання висновків. Видання містить перелік рекомендованих тем курсових робіт, актуальних для сучасних підприємств в готельно-курортній та туристичній сфері. Надано рекомендації щодо захисту курсової роботи, критерії оцінювання, зразки оформлення титульної сторінки, реферату, таблиць, рисунків, переліка літератури.
Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу».
Опис:
Полусмяк Ю. І. Управління сталим розвитком туризму : методичні рекомендації до підготовки та оформлення курсової роботи для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Менеджмент" освітньо-професійної програми "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу". Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 46 с.