Короткий опис(реферат):
UA : У виданні подано лекційний матеріал курсу «Товарознавство». Викладено основні теоретичні засади товарознавства, які доповнено схемами та ілюстраціями, що допоможе студентам ефективно засвоїти програмний матеріал, якісно його структурувати й запам’ятати.
Запропоновано тестові завдання та контрольні питання для поглибленого вивчення тем. Рекомендовано основну та додаткову літературу для опрацювання. Ключові терміни та поняття наведено у термінологічному словнику.
Конспект лекцій запропонований для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму спеціальності “Готельно-ресторанна справа” освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”.
Опис:
Криволапов Е. А. Товарознавство : конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа". Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 100 с.