Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130
Title: Товарознавство
Authors: Криволапов, Едуард Анатолійович
Keywords: товарознавство
товар
асортимент
кодування товару
класифікація товару
консервування
зберігання товару
Issue Date: 2020
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У виданні подано лекційний матеріал курсу «Товарознавство». Викладено основні теоретичні засади товарознавства, які доповнено схемами та ілюстраціями, що допоможе студентам ефективно засвоїти програмний матеріал, якісно його структурувати й запам’ятати. Запропоновано тестові завдання та контрольні питання для поглибленого вивчення тем. Рекомендовано основну та додаткову літературу для опрацювання. Ключові терміни та поняття наведено у термінологічному словнику. Конспект лекцій запропонований для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму спеціальності “Готельно-ресторанна справа” освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”.
Description: Криволапов Е. А. Товарознавство : конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа". Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 100 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KRYVOLAPOV2020.pdfКнига1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.