Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130
Title: | Товарознавство |
Authors: | Криволапов, Едуард Анатолійович |
Keywords: | товарознавство товар асортимент кодування товару класифікація товару консервування зберігання товару |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ЗНУ |
Abstract: | UA : У виданні подано лекційний матеріал курсу «Товарознавство». Викладено основні теоретичні засади товарознавства, які доповнено схемами та ілюстраціями, що допоможе студентам ефективно засвоїти програмний матеріал, якісно його структурувати й запам’ятати. Запропоновано тестові завдання та контрольні питання для поглибленого вивчення тем. Рекомендовано основну та додаткову літературу для опрацювання. Ключові терміни та поняття наведено у термінологічному словнику. Конспект лекцій запропонований для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму спеціальності “Готельно-ресторанна справа” освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”. |
Description: | Криволапов Е. А. Товарознавство : конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа". Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 100 с. |
URI: | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130 |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KRYVOLAPOV2020.pdf | Книга | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.