Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12766
Title: Франчайзингова діяльність ресторанного закладу «Львівська Майстерня Шоколаду"
Authors: Пузиревич, Дмитро Ігорович
Keywords: ресторан
ресторанне господарство
франчайзинг
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 55 сторінок, 8 додатків, 51 джерело літератури. Мета кваліфікаційної роботи – аналіз франчайзингової діяльності ресторанного закладу «Львівська Майстерня Шоколаду». Об’єкт дослідження – діяльність закладу ресторанного господарства «Львівська Майстерня Шоколаду». Предмет дослідження – франчайзинг ресторанного закладу «Львівська Майстерня Шоколаду». Методи дослідження. Для досягнення мети дослідження нами було використано сукупність загальнонаукових методів таких як: методи теоретичного аналізу даних, спостереження, узагальнення, пояснення, класифікації, вивчення статистичних даних, метод індукції тощо. У кваліфікаційному проєкті було визначено сутність поняття «франчайзинг», його форми та види, а також роль франчайзингу в діяльності закладів ресторанного господарства. Схарактеризовано особливості діяльності ресторанного закладу «Львівська Майстерня Шоколаду», Проаналізовано особливості франчайзингової діяльності «Львівська Майстерня Шоколаду» та виокремлено перспективні напрямки вдосконалення з урахуванням складного сучасного стану ринку ресторанних послуг в Україні.
EN : Qualification work is 55 pages, 8 applications, 51 references. The purpose of the work is analysis of the franchising activity of the Lviv Chocolate Workshop restaurant. The object of the study is the activities of the Lviv Chocolate Workshop restaurant. The subject of the study is the franchising of the Lviv Chocolate Workshop restaurant. Research methods. To achieve the goal of the research, we used a set of general scientific methods, such as: methods of theoretical data analysis, observation, generalization, explanation, classification, study of statistical data, induction method, etc. The qualification project defined the essence of the concept of "franchising", its forms and types, as well as the role of franchising in the activities of restaurant establishments. The peculiarities of the activity of the Lviv Chocolate Workshop restaurant were characterized, the peculiarities of the Lviv Chocolate Workshop franchising activity were analyzed, and promising directions for improvement were identified, taking into account the complex modern state of the restaurant services market in Ukraine.
Description: Пузиревич Д. І. Франчайзингова діяльність ресторанного закладу «Львівська Майстерня Шоколаду» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 55 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12766
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Пузиревич.docxРобота бакалавра7.94 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.