Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12782
Title: Гастрономічний туризм у Грузії: стан та перспективи розвитку
Authors: Луткова, Анастасія Олегівна
Keywords: туризм
гастрономічний туризм
туристична сфера
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота: 57 сторінок, 8 додатків, 27 літературних посилань. Мета – дослідження розвитку туристичної сфери Грузії. Об’єкт дослідження – гастрономічний туризм Грузії. Предмет дослідження – аналіз стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму в Грузії. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу. Основна частина роботи присвячена дослідженню туристичної сфери Грузії та аналізу стану і перспектив розвитку гастрономічного туризму в Грузії.
EN : Qualification work: 57 pages, 8 appendices, 27 literary references. The goal is to study the development of the tourist sphere in Georgia. The object of research is gastronomic tourism of Georgia. The subject of the study is an analysis of the state and prospects for the development of gastronomic tourism in Georgia. Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method. The main part of the work is devoted to the research of the tourist sphere of Georgia and the analysis of the state and prospects of the development of gastronomic tourism in Georgia.
Description: Луткова А. О. Гастрономічний туризм у Грузії: стан та перспективи розвитку : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Д. А. Люта. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 57 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12782
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Луткова.docxРобота бакалавра1.42 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.