Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12785
Title: Організація харчування в відпочинково-оздоровчих комплексах (на прикладі відпочинково-оздоровчого комплексу «Опака», Львівська обл., с. Опака)
Authors: Марусенко, Ганна Андріївна
Keywords: відпочинково-оздоровчий комплекс
організація харчування
обслуговування гостей
надання послуг
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 63 сторінки, 2 додатка, 50 джерел літератури. Мета кваліфікаційної роботи – є аналіз та шляхи вдосконалення організації харчування у відпочинково-оздоровчих комплексах. Об’єкт дослідження – відпочинково-оздоровчий комплекс «Опака». Предмет дослідження – організація харчування у відпочинково-оздоровчих комплексах.. Методи дослідження. Дослідження у межах запропонованої проблематики проводилися на основі загальноприйнятих методів: наукового абстрагування; аналізу і синтезу; індукції; статистичного та порівняльного аналізу; систематизації та узагальнення. Основна частина роботи присвячена дослідженню особливостей організації харчування в відпочинково-оздоровчих комплексах на прикладі харчування в відпочинково-оздоровчому комплексі «Опака».
EN : Qualification paper – 63 pages, 2 appendices, 50 sources of literature. The purpose of the qualification work - the purpose of this course work is the analysis and ways of improving the organization of food in recreation and health complexes. The object of the study is the "Opaka" recreation and health complex. The subject of the study is food organization. Research methods. Research within the proposed issues was conducted on the basis of generally accepted methods: scientific abstraction; analysis and synthesis; induction; statistical and comparative analysis; systematization and generalization. The main part of the work is devoted to the study of the peculiarities of the organization of food in recreation and health complexes using the example of food in the recreation and health complex "Opaka".
Description: Марусенко Г. А. Організація харчування в відпочинково-оздоровчих комплексах (на прикладі відпочинково-оздоровчого комплексу «Опака», Львівська обл., с. Опака) : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 63 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12785
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДИПЛОМ Марусенко.docxРобота бакалавра7.07 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.