Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12803
Title: Характеристика ринку туристичних авіаперевезень України
Authors: Храпач, Олександра Миколаївна
Keywords: туризм
авіакомпанія
авіатуризм
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 64 сторінок, 34 літературних джерел. Мета – дослідити ринок туристичних авіаперевезень України. У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань: – розглянути теоретичні основи та охарактеризувати туристичні авіаперевезення як складову туристичної сфери; – охарактеризувати основні та додаткові послуги авіакомпаній; – порівняти обслуговування пасажирів в аеропортах і на борту та запропонувати шляхи покращення якості додаткових послуг авіаперевізників в Україні. Об’єкт дослідження: основні та додаткові послуги авіаперевізників. Предмет дослідження: додаткові послуги як особливість обслуговування пасажирів при перельотах. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу. Основна частина роботи присвячена дослідженню якості обслуговування туристів під час авіаперельотів, та наданню додаткових послуг різними авіакомпаніями України, та порівняння кількості та якості послуг між іноземними та українськими авіаперевізниками задля пошуку шляхів впровадження новацій з іноземного ринку авіаперевезень.
EN : Кваліфікаційна робота – 64 сторінок, 34 літературних джерел. Мета – дослідити ринок туристичних авіаперевезень України. У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань: – розглянути теоретичні основи та охарактеризувати туристичні авіаперевезення як складову туристичної сфери; – охарактеризувати основні та додаткові послуги авіакомпаній; – порівняти обслуговування пасажирів в аеропортах і на борту та запропонувати шляхи покращення якості додаткових послуг авіаперевізників в Україні. Об’єкт дослідження: основні та додаткові послуги авіаперевізників. Предмет дослідження: додаткові послуги як особливість обслуговування пасажирів при перельотах. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу. Основна частина роботи присвячена дослідженню якості обслуговування туристів під час авіаперельотів, та наданню додаткових послуг різними авіакомпаніями України, та порівняння кількості та якості послуг між іноземними та українськими авіаперевізниками задля пошуку шляхів впровадження новацій з іноземного ринку авіаперевезень.
Description: Храпач О. М. Характеристика ринку туристичних авіаперевезень України : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник О. Є. Конох. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 64 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12803
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Храпач.docxРобота бакалавра775.08 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.