Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/1422
Title: Показники якості та ознаки фальсифікату майонезу вітчизняного виробництва
Authors: Єрмолова, Вікторія Дмитрівна
Keywords: майонез
органолептичний аналіз
фізико-хімічний аналіз
mayonnaise
Issue Date: 2020
Abstract: UA : В роботі сторінок 58, таблиць 9, гістограм 2. Об’єкт дослідження – майонез Предмет дослідження − контроль якості за основними органолептичними, фізико-хімічними показниками майонезу. Мета роботи – дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості майонезу семи українських виробників з однаковим процентом жирності. Методи досліджень та апаратура – фізико-хімічний аналіз, органолептичний аналіз, теоретичний, хімічний, розрахунковий, лабораторні терези, хімічний посуд, бюретка, жироміри, сушильна шафа, водяна баня, центрифуга «ОРБИТА» ЦЛУ-1. В результаті експериментальних досліджень був проведений органолептичний аналіз майонезу. Проведені фізико-хімічні аналізи обраних зразків майонезу. Визначена титрована кислотність майонезу; вміст жиру, вміст кислотності та значення рН.
EN : In-process pages 58, tables 9, histograms 2. A research object is mayonnaise The article of research is − control of quality after the basic organoleptic, physical and chemical indexes of mayonnaise. An aim of work is research of органолептичних and physicaland chemical indexes of quality of mayonnaise of sevenUkrainian producers with the identical percent ofadiposeness. Methods of researches and apparatus are a physical andchemical analysis, органолептичний analysis, theoretical, chemical, calculation, laboratory scales, chemical tableware, burette, жироміри, drying closet, water bath, centrifuge of"ОРБИТА" ЦЛУ- 1. As a result of experimental researches the органолептичнийanalysis of mayonnaise was conducted. Conducted physicaland chemical analyses of select standards of mayonnaise . Titrated acidity of mayonnaise is certain; content of fat, content of acidity and value.
Description: Єрмолова В. Д. Показники якості та ознаки фальсифікату майонезу вітчизняного виробництва : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 102 "Хімія " / наук. керівник М. М. Корнет. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 58 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/1422
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ermolova.docxМагістерська робота107.26 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.