Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16926
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньо-професійної програми «Інформаційні системи та штучний інтелект»
Authors: Матвіїшина, Надія Вікторівна
Спиця, Оксана Геннадіївна
Шило, Галина Миколаївна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота
тема кваліфікаційної роботи
структура кваліфікаційної роботи
оформлення кваліфікаційних робіт
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації містять поради щодо вибору теми кваліфікаційної роботи, ґрунтовні пояснення щодо організації дослідження, визначення мети, об’єкта і предмета дослідження; основні вимоги до змісту та оформлення кваліфікаційної роботи магістра, організації її виконання, порядку захисту та оцінювання. В додатках наводяться приклади, що ілюструють наведені правила оформлення структурних елементів кваліфікаційної роботи, а також приклади оформлення бібліографічного опису. Методичні рекомендації складені відповідно до основних діючих положень Державної системи стандартизації України (ДСТУ). Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньопрофесійної програми «Інформаційні системи та штучний інтелект».
Description: Матвіїшина Н. В., Спиця О. Г., Шило Г. М. Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньо-професійної програми «Інформаційні системи та штучний інтелект». Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 48 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16926
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри загальної математики
Навчальні видання кафедри комп’ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0053508.docx275.38 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.