Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17063
Title: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів ступеня вищої освіти магістра освітньо-професійної програми “Українська мова та література”
Authors: Білоусенко, Петро Іванович
Бойко, Лариса Петрівна
Меркулова, Оксана Володимирівна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота
українське мовознавство
компетентності
логічна послідовність
вибір теми
реферат
Issue Date: 2022
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У виданні викладені поради щодо методики підготовки й написання кваліфікаційної роботи магістра з української мови. Окреслююються основні етапи роботи – вибір теми дослідження, обґрунтування актуальності, визначення об’єкта і предмета, формулювання мети й завдань, збір і систематизація фактичного матеріалу, опрацювання наукової літератури. Подаються вимоги до оформлення цих робіт і зразки титульної сторінки, змісту, реферату, вступу й висновків, бібліографічного опису в списку джерел. Також докладно пояснюються технічні особливості оформлення тексту роботи й супровідної до неї документації.
Description: Білоусенко П. І., Бойко Л. П., Меркулова О. В. Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів ступеня вищої освіти магістра освітньо-професійної програми "Українська мова та література". Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 81 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17063
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0050165.pdfМетодичні вказівки2.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.