Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18238
Title: Інтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi»
Authors: Грабар, Володимир Сергійович
Keywords: інтеграція
етнонаціональна
ідентичність
суші-бар
теоретичний аналіз
передовий досвід
література
дослідження
графічний дизайн
візуальні комунікації
айдентика
рекламна кампанія
integration
ethno-national
identity
sushi bar
theoretical analysis
best practice
literature
research
graphic design
visual communications
identity
advertising campaign
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Робота викладена на 73 сторінках друкованого тексту. Перелік посилань включає 50 джерел. Об’єкт дослідження: Проєктування айдентики суші-бару «To Sushi» на основі аналізу етнонаціональних особливостей. Предмет дослідження: Предметом дослідження є інтеграція етнонаціональних особливостей у розвиток ідентичності суші-бару «To Sushi». Мета дослідження: Метою дослідження є проведення теоретичного аналізу літератури за темою дослідження, вивчення передового досвіду суші-барів України, аналіз етнонаціональних особливостей суші-бару та за результатами дослідження розробити брендбук суші-бару «To Sushi».
EN : The work is presented on 73 pages of printed text. List references includes 50 sources. Research object: Designing the identity of the sushi bar "To Sushi" based on the analysis of ethno-national characteristics. The subject of the study: The subject of the study is the integration of ethno-national characteristics in the development of the identity of the sushi bar "To Sushi". The purpose of the study: The purpose of the study is to conduct a theoretical analysis of the literature on the topic of the study, to study the best practices of sushi bars in Ukraine, to analyze the ethno-national characteristics of the sushi bar, and to develop a brand book of the sushi bar "To Sushi" based on the results of the study.
Description: Грабар В. С. Інтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 022 «Дизайн» / наук. керівник Г. Брянцева. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 73 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18238
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грабар.pdfМагістерська робота1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.