Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18238
Title: | Інтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi» |
Authors: | Грабар, Володимир Сергійович |
Keywords: | інтеграція етнонаціональна ідентичність суші-бар теоретичний аналіз передовий досвід література дослідження графічний дизайн візуальні комунікації айдентика рекламна кампанія integration ethno-national identity sushi bar theoretical analysis best practice literature research graphic design visual communications identity advertising campaign |
Issue Date: | 2023 |
Abstract: | UA : Робота викладена на 73 сторінках друкованого тексту. Перелік посилань включає 50 джерел. Об’єкт дослідження: Проєктування айдентики суші-бару «To Sushi» на основі аналізу етнонаціональних особливостей. Предмет дослідження: Предметом дослідження є інтеграція етнонаціональних особливостей у розвиток ідентичності суші-бару «To Sushi». Мета дослідження: Метою дослідження є проведення теоретичного аналізу літератури за темою дослідження, вивчення передового досвіду суші-барів України, аналіз етнонаціональних особливостей суші-бару та за результатами дослідження розробити брендбук суші-бару «To Sushi». EN : The work is presented on 73 pages of printed text. List references includes 50 sources. Research object: Designing the identity of the sushi bar "To Sushi" based on the analysis of ethno-national characteristics. The subject of the study: The subject of the study is the integration of ethno-national characteristics in the development of the identity of the sushi bar "To Sushi". The purpose of the study: The purpose of the study is to conduct a theoretical analysis of the literature on the topic of the study, to study the best practices of sushi bars in Ukraine, to analyze the ethno-national characteristics of the sushi bar, and to develop a brand book of the sushi bar "To Sushi" based on the results of the study. |
Description: | Грабар В. С. Інтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 022 «Дизайн» / наук. керівник Г. Брянцева. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 73 с. |
URI: | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18238 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри дизайну |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Грабар.pdf | Магістерська робота | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.