Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18468
Title: Формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства в Києві
Authors: Бадло, Ніка Вікторівна
Keywords: заклад ресторанного господарства
конкурентні переваги
конкурентоспроможність
якість послуг
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота - 83 сторінок, 5 додатків, 64 літературних джерел. Мета – Схарактеризувати особливості формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства. Об’єкт дослідження – процес формування конкурентних переваг закладів харчування Предмет дослідження – конкурентні переваги ресторанна «100 років тому вперед» (м.Київ). Методи дослідження. В процесі дослідження використовувались метод аналізу, метод теоретичного узагальнення, анкетування, обробка даних проведеного анкетування, зіставлення та порівняння даних. Зміст кваліфікаційної роботи полягає у дослідженні конкурентних переваг на прикладі ресторану «100 років тому вперед» (м. Київ). Наявність конкурентних переваг необхідні для підвищення рівня конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Збільшення кількості переваг спряють збільшенню кількості відвідувачів та підвищують прибуток підприємства. Саме тому їх впровадження сприяють підвищенню ефективності діяльності закладу.
EN : Qualification work - 83 pages, 5 applications, 64 reference. The purpose – To characterize the peculiarities of the formation of competitive advantages of restaurants. The object of the research is the process of formation of competitive advantages of catering establishments The subject of the research is the competitive advantages of the restaurant "100 Years Ahead" (Kyiv). Research methods. In the research process, the method of analysis, the method of theoretical generalization, questionnaires, data processing of the conducted questionnaires, comparison and comparison of data were used. The content of the qualification work consists in the research of competitive advantages on the example of the restaurant "100 years ago forward" (Kyiv). The presence of competitive advantages is necessary to increase the level of competitiveness of restaurants. Increasing the number of benefits will increase the number of visitors and increase the company's profit. That is why their implementation contributes to increasing the efficiency of the institution.
Description: Бадло Н. В. Формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства в Києві : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Н. В. Маковецька. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 83 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18468
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Бадло.docxМагістерська робота2.56 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.