Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19214
Title: Основи лісоінвентаризації
Authors: Яковлєва-Носарь, Світлана Олегівна
Keywords: навчально-методичний посібник
бакалавр
лісове та садово-паркове господарство
інвентаризація лісу
Issue Date: 2017
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Навчально-методичний посібник містить у систематизованому вигляді програмний матеріал дисципліни «Основи лісоінвентаризації». Розглядаються основні аспекти проведення національних інвентаризацій в європейських країнах, дизайн національної інвентаризації лісів в Україні, а також види і сучасні методи отримання просторової інформації, зокрема про стан лісового фонду та його таксаційні характеристики. Кожна тема закінчується питаннями і завданнями для самоконтролю. У другій частині посібника наведений лабораторний практикум, що включає 7 лабораторних робіт. Наприкінці видання наводиться рекомендована і використана при його складанні література, а також глосарій. Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Лісове господарство» освітньо-професійної програми «Лісове та садово-паркове господарство» денної та заочної форм.
Description: Яковлєва-Носарь С. О. Основи лісоінвентаризації : навчально-методичний посібник для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Лісове господарство» освітньо-професійної програми «Лісове та садово-паркове господарство». Запоріжжя : ЗНУ, 2017. 90 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19214
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фізіології, імунології і біохімії з курсом цивільного захиту та медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
YAKOVLIEVANOSAR.pdfКнига3.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.