Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19222
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Інформаційна економіка»
Authors: Глущевський, В’ячеслав Валентинович
Бирський, Віталій Валерійович
Клопов, Іван Олександрович
Мержинський, Євгеній Костянтинович
Хорошун, Вікторія Василівна
Keywords: методичні рекомендації
магістр
інформаційна економіка
кваліфікаційна робота
вимоги
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У методичних рекомендаціях наведено загальні відомості про нормативно-правові й організаційні основи підготовки здобувачів на другому (магістерському) рівні вищої освіти з урахуванням принципів університетської автономії та студентоцентризму, описано регламент, вимоги та основні етапи підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачів-магістрів спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Інформаційна економіка». Рекомендації містять програму, висвітлюють етапи організації та проведення науково-дослідної роботи магістрів, порядок розробки, структуру, вимоги до оформлення та захисту кваліфікаційної роботи, у тому числі з використанням технологій дистанційного навчання. Основне завдання методичних рекомендацій полягає у стислому і систематизованому висвітленні окресленого кола питань з метою надання здобувачам-магістрам допомоги в самостійній роботі з пошуку, аналізу та систематизації інформації, потрібної для підготовки, виконання та захисту кваліфікаційної роботи.
Description: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Інформаційна економіка» / уклад. : В. В. Глущевський, В. В. Бирський, І. О. Клопов, Є. К. Мержинський, В. В. Хорошун. Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2024. 88 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19222
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0058593.docxМетодичні вказівки391.74 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.