Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19297
Title: Європейська інтеграційна політика
Authors: Калініченко, Зоя Дмитрівна
Keywords: методичні рекомендації
магістр
економіка та управління ринком землі
економічна кібернетика
управління персоналом та економіка праці
міжнародна економіка
інтеграційна політика
європейська економічна інтеграція
європейська економічна політика
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації спрямовані на розширення, поглиблення й деталізацію теоретичних знань і практичних навичок, отриманих здобувачами на лекціях та в процесі самостійної роботи. Тематика та структура практичних занять узгоджена зі змістом дисципліни «Європейська інтеграційна політика». У методичних рекомендаціях розглядаються питання підготовки та проведення практичних занять, наведені завдання для вирішення та приклади розв’язування завдань; до кожної теми запропоновані тестові завдання і контрольні питання для самоаналізу знань; надано перелік рекомендованої літератури для підготовки до практичних занять. Для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка» освітньо-професійних програм : «Управління персоналом та економіка праці», «Економіка та управління ринком землі», «Економічна кібернетика», «Міжнародна економіка».
Description: Калініченко З. Д. Європейська інтеграційна політика : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка» освітньо-професійних програм «Управління персоналом та економіка праці», «Економіка та управління ринком землі», «Економічна кібернетика», «Міжнародна економіка». Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 66 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19297
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів і економіки міжнародного туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0057718 .docxМетодичні вказівки507.77 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.