Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19850
Title: Організація роботи закладів формату «dark kitchen» в Україні
Authors: Стрюк, Катерина Андріївна
Keywords: ресторан
ресторанні ресурси
темні кухні
конкурентоспроможність
організація
Issue Date: 2024
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 50 сторінок, 4 додатки, 50 літературних посилань. Мета – вивчення організації роботи закладів формату «dark kitchen» в Україні. Об’єкт дослідження – заклади формату «dark kitchen» в Україні. Предмет дослідження – організація роботи закладів формату «dark kitchen» в Україні. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу. Основна частина роботи присвячена дослідженню та аналізу організації роботи закладів формату «dark kitchen» в Україні : виявлення проблем та можливостей для покращення їх роботи.
EN : Qualification work – 50 pages, 4 appendices, 50 literary references. The goal is to study the organization of the work of "dark kitchen" establishments in Ukraine. The object of the study is "dark kitchen" establishments in Ukraine. The subject of the study is the organization of the work of "dark kitchen" establishments in Ukraine. Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method. The main part of the work is devoted to the research and analysis of the organization of the work of "dark kitchen" establishments in Ukraine: identifying problems and opportunities for improving their work.
Description: Стрюк К. А. Організація роботи закладів формату «dark kitchen» в Україні : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 50 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19850
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Стрюк.docxРобота бакалавра2.91 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.