Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3299
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія та охорона навколишнього середовища
Authors: Рильський, Олександр Федорович
Притула, Наталія Михайлівна
Костюченко, Наталія Іванівна
Keywords: кваліфікаційна робота
екологія
охорона навколишнього середовища
вимоги
Issue Date: 2020
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У методичних рекомендаціях викладено основні вимоги до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Екологія та охорона навколишнього середовища". Видання розроблене з урахуванням вимог стандарту вищої освіти України та нормативних документів Запорізького національного університету. Для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія та охорона навколишнього середовища".
Description: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія та охорона навколишнього середовища" / уклад.: О. Ф. Рильський, Н. М. Притула, Н. І. Костюченко. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 57 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3299
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри загальної та прикладної екології і зоології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prytula.docxМетодичні вказівки377.4 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.